Результаты работРезультати робітResults

Результати роботи

З моменту заснування керівництвом ТОВ «Інжинірингова компанія «Атом-Енерго-Проект» були поставлені завдання підготовки персоналу та отримання ряду дозвільних документів для набуття права надавати послуги для об'єктів енергетики.

На сьогоднішній день всі поставлені завдання були успішно виконані, а саме:

Розроблено та введено в дію «Положення про порядок перевірки знань правил, норм і стандартів з ядерної та радіаційної безпеки в атомній енергетиці у керівників, членів постійно діючої комісії та фахівців ТОВ «Інжинірингова компанія «АЕП». Зазначене «Положення ... » погоджене ДП НАЕК «Енергоатом» (вих. № 15789 /06 від 02.11.2012р.) та ДІЯРУ (вих. № 15-19/7061 від 08.11.2012р.).

На підставі «Положення ...» при ТОВ «ІК «АЕП» створена комісія з перевірки знань норм , правил і стандартів з ядерної радіаційної безпеки в атомній енергетиці України, члени комісії атестовані в комісії Міністерства енергетики та вугільної промисловості України (протокол № 04-13 від 08.02 .2013р.).

Для якісного надання послуг на АЕС України персонал компанії пройшов навчання та перевірку знань з наступних напрямків: охорона праці, правила безпеки та технічної експлуатації електроустановок, правила пристрою безпечної експлуатації посудин, що працюють під тиском, системи менеджменту якості ISO – що підтверджується наявними протоколами.

У 2012 році наш партнер - ТОВ «ЦКТИ-Вибросейсм» (РФ), провів курс навчання інженерного складу ТОВ «ІК «АЕП» за сейсмічною кваліфікації структур АЕС, систем і компонентів обладнання, використовуючи базу даних.

Відповідно до вимог Закону України «Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку» та Постанови Кабінету Міністрів України № 1471 від 25.12.1997р., основний інженерний склад ТОВ «ІК «АЕП» має допуск до особливих робіт першої категорії, а генеральний директор, виконавчий директор і головний бухгалтер - третю категорію допуску.

На ТОВ «ІК «АЕП» розроблена і введена в дію система менеджменту якості. Її успішне функціонування підтверджує позитивний висновок виїзного аудиту системи якості представників ДП НАЕК «Енергоатом» та його ВП АЕС .

ТОВ «ІК «АЕП» затверджено постачальником робіт, товарів і послуг для ДП НАЕК «Енергоатом» та його відокремлених підрозділів (Рішення № РШ-П 0.21.057-18 від 17.07.2018р.).